Winterswijk Meddo Gelderland

Verkocht
LocatieGoorweg
Oppervlakte 3.070 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt nabij Winterswijk Meddo. Vanaf N319 Groenlo-Winterswijk slaat u de Goorweg in. Na ± 2,5 km ligt het bos aan de linkerkant. Het bos ligt achter een sloot maar is vanaf 2 duikers bereikbaar.

Het perceel

Het perceel is laaggelegen en heeft daardoor een opstand van vochtminnende bomen zoals els, populier en wilg. Door de sloot aan de voorkant is het perceel goed bereikbaar via het schouwpad en de opgang naar de achterliggende weiden en maïsakkers.

Het gebruik

Het bosgebied is uitstekend geschikt voor natuurontwikkeling en natuurbeleving. Door de voedselrijke en natte bodem groeien bomen en planten flink. Laat de natuur haar taal spreken!

De prijs
Het perceel heeft een organische vorm. Het perceel is ruim 0,3 ha (3.070 m2) groot. De prijs is minimaal € 6.000,- v.o.n. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van verkoper, het is dus een nettoprijs! U kunt uw bod uitbrengen via onze website www.bosgrond.nl tot maandag 15 november 12.00 uur. We zien uw bieding graag tegemoet.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden