Inschrijvingsformulier

Met dit formulier kunt u uw bieding uit brengen. Elke bieding die u uitbrengt is onvoorwaardelijk. Op de website en in de brochure is aangegeven voor welke datum u de bieding dient uit te brengen. Ook is een minimaal bedrag aangeven.

Uw bieding is standaard vrij op naam. Dat houdt in dat de huidige eigenaar de overdrachtskosten betaalt. U hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten; het is een netto bedrag dat u betaalt aan de notaris voor de overdracht.  Meer info

Uw bieding wordt per e-mail door ons bevestigd. In principe wordt het perceel gegund aan de hoogste bieder. Wij kunnen hiervan afwijken als een bieder ondanks een lagere prijs een zeer overtuigende motivatie doorgeeft. Na de deadline wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitkomst. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op

Is dit niet het juiste perceel? Ga naar het perceel op de deze website waarop u wilt inschrijven en klik daar op de inschrijf-button.

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen