Verkocht

Winterswijk, Gelderland

Uw eigen landgoed in het uiterste oosten van de Achterhoek is nu binnen handbereik! Met trots kunnen we u één van de mooiste plekken van Nederland aanbieden. Ontdek de waarde van jouw eigen natuur!

119.661 m2
meer informatie >

Lochem, Gelderland

Aan de rand van Lochem ligt de achtertuin van het oude hotel De Luchte. We zoeken de perfecte gebruiker om deze landschapstuin in oude glorie te kunnen herstellen en te gebruiken. Omdat ondernemen in jouw natuur zit!

16.440 m2
meer informatie >

Amerongen, Leersum, Utrecht

In het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt dit flinke bosperceel. Lang geleden dat we zo’n mooi perceel in deze recreatieve omgeving konden aanbieden. Omdat je natuurlijk niet buiten beweging en beleving kunt!

21.425 m2
meer informatie >

Assel, Apeldoorn, Gelderland

Dit is een waanzinnig mooie, strategische plek in het centrum van Nederland en de Veluwe. Direct naast de spoorlijn Amersfoort Apeldoorn ligt deze brede strook bos. Eethuis Halte Assel ligt op nog geen kilometer afstand. Ontdek de waarde van jouw bos!

68.440 m2
meer informatie >

Rijssen, Overijssel

De poort naar Twente is tevens de zuidflank van de Sallandse Heuvelrug. Hier ligt een afwisselende bosperceel met een breed pallet van struiken en bomen. Ga terug naar de basis en maak werk van je eigen bos!

5.585 m2
meer informatie >

't Harde, Oldebroek, Gelderland

Eindelijk kunnen we weer bosgrond aanbieden op de Noord-Veluwe. Tussen Zwolle en Harderwijk ligt tussen de A28 en de Bovendwarsweg dit mooie, grote en afwisselende bos. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

53.000 m2
meer informatie >

Kootwijk, Apeldoorn, Gelderland

Tussen de A1-afslag 18 Kootwijk en het dorp Kootwijk ligt dit open bos. Door de bereikbaarheid, ligging en omvang is het bos prima geschikt naar je eigen hand te zetten.
Haal meer uit je eigen bos!

74.365 m2
meer informatie >

Hoenderloo, Gelderland

Dit gevarieerde bosperceel ligt nabij Beekbergen en Hoenderloo midden in het bos tussen 2 bospaden. Het bos kent veel soorten planten en dieren. Bos zit in je natuur! 

8.008 m2
meer informatie >

Ommel, Brabant

In het Brabantse Land vormen bos- en heidegebieden een prachtige natuurlijke buffer tussen alsmaar uitdijende woon- en werkgebieden. Centraal tussen de stedelijke gebieden ligt dit grote bosperceel als een oase van rust. Zeg de bewoonde wereld even vaarwel!

56.670 m2
meer informatie >

Stramproy, Limburg

Het westelijkste deel van Limburg: de kronkelige oude landwegen zorgen ervoor dat u vanzelf de tijd neemt om volop te genieten van het prachtige uitzicht. Wordt ongestoord één met de natuur!

9.910 m2
meer informatie >

Holten, Overijssel

Eindelijk weer een mooi bos gelegen aan de voet van de Holterberg. Het bos heeft een gemengde, serene opstand van o.a. eiken en berken. Leef en beweeg in je eigen bos!

10.349 m2
meer informatie >

Swolgen, Limburg

Het Limburgse landschap laat je haar inspirerende schoonheid zien. Waar je ook kijkt, overal word je gegrepen door de natuur met al haar variaties op de kleur groen. Spreek de taal van de natuur!

9.717 m2
meer informatie >

Ommen, Overijssel

Een mooi afgelegen bos in het Vechtdal. Het bos heeft een gemengde opstand van o.a. eiken, beuken en dennen. Opvallend zijn de indrukwekkende grote douglassparren. Maak werk van je eigen bos!

2.775 m2
meer informatie >

Vriezenveen, Overijssel

Eindelijk weer een mooi, klein bos gelegen in Noord-Twente. Het bos heeft een gemengde opstand van eiken en berken. Leef en beweeg in je eigen bos!

1.940 m2
meer informatie >

Beekbergen, Gelderland

Dit perceel ligt in het hart van de Veluwe. Recent gekapt dus volop ruimte om je eigen (pluk)bos te ontwikkelen. Deze plek geeft ruimte om te ademen en tot jezelf te komen!

5.600 m2
meer informatie >

Vierlingsbeek, Brabant

Wandelend door het Brabantse Landschap, genietend van de warmte van de lentezon, zie je de omgeving in al haar natuurlijke schoonheid. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

31.971 m2
meer informatie >

Hellendoorn, Overijssel

Op de Hellendoornse Berg ligt dit degelijke naaldbos. Het is goed bereikbaar vanaf alle kanten. Het gevoel dat je leeft zit in de natuur!

14.095 m2
meer informatie >

Woudenberg, Utrecht

Via een statige bomenlaan aan De Groep te Woudenberg treedt u het loofbos tegemoet nabij de Hollandse waterlinie. Omvangrijk, makkelijk te bereiken en toch stilte. Ervaar de pracht en kracht van uw eigen natuur!

99.820 m2
meer informatie >

Luyksgestel, Brabant

Het Brabantse Land met haar bos, heide en (ochtend)zon, maakt dat je geniet van alle geuren en kleuren om je heen. Dit is jouw natuurlijke plek om jezelf terug te vinden! 

42.715 m2
meer informatie >

Doornspijk, Gelderland

Een rechthoekig bosperceel op één van de mooiste plekken van Nederland. Het goed onderhouden naaldbos ligt midden in natuurgebied “De Haere”.

4.750 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden