Verkocht

Helden, Limburg

Dit prachtige dier-/vogelrijke bos is goed te bereiken. Laat u meeslepen door de sfeer van uw eigen (pluk)bos en haal meer uit je eigen natuur!

8.980 m2
meer informatie >

Milheeze, Brabant

In het natuurgebied De Stippelberg, nabij vakantiepark Nederheide ligt dit betoverend naaldbos. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

35.779 m2
meer informatie >

Rijssen, Overijssel

In het recreatieve uitloopgebied van Rijssen ligt dit mooie perceel. Het bosgebied is goed ontsloten voor de omliggende villa’s en recreatievoorzieningen

3.440 m2
meer informatie >

Helvoirt, Brabant

Dit prachtig bosperceel, uniek gelegen in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ligt centraal tussen Helvoirt, Vught en Drunen. Deze plek geeft de ruimte om te ademen!

1.490 m2
meer informatie >

Merselo, Limburg

Dit bijzondere Limburgse bosperceel ligt tussen Merselo, Venray en Overloon, midden tussen de bosgebieden Testrik, Kempkensberg en Ballonzuilbossen. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

13.500 m2
meer informatie >

Helden, Limburg

Dit fraaie Limburgse bosperceel, onderdeel van het uitgestrekte bosgebied De Heldense Bossen, ligt tussen Helden, Kessel en Neer. Ontdek de waarde van jouw natuur!

13.920 m2
meer informatie >

Ommen, Overijssel

Een mooi afgelegen bos in het Vechtdal. Het bos bestaat uit voornamelijk naaldbomen waaronder enkele grote Douglassen. Maak werk van je eigen bos!

1.013 m2
meer informatie >

Zuidwolde, Drenthe

Vlakbij de bebouwde kom van het Drentse dorp Zuidwolde ligt dit mooie lariksbos direct aan de verharde weg naast NCC kampeerterrein de Krententerp!

3.420 m2
meer informatie >

Broekhuizen, Limburg

Dit prachtige Limburgse bosperceel, tussen de Hiepsheideweg en Natuurreservaat Schuitwater, ligt centraal tussen Swolgen, Lottum en Melderslo. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

27.330 m2
meer informatie >

Hengelo, Gelderland

In het hart van de Achterhoek liggen deze goed bereikbare bospercelen met een ritmische opstand van voornamelijk dennen. Sta je mannetje, zoek het avontuur en ga terug naar de basis!

25.700 m2
meer informatie >

Venray, Limburg

Dit zeldzaam mooie elzenbos, tegenover “Natuurleerpad de Leunse Paes” en de Oostrumse Beek, is gelegen tussen Venray en Leunen. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

12.840 m2
meer informatie >

Lierop, Brabant

Dit unieke Brabantse bosperceel, onderdeel van bosgebied Gebergten/Herselsche Heide, ligt tussen Lierop en Mierlo, nabij de Strabrechtse Heide. Jouw natuur, jouw toekomst!

3.780 m2
meer informatie >

Lochem, Gelderland

In het hart van de Achterhoek liggen deze goed bereikbare bospercelen met een sprookjesachtige opstand van voornamelijk lariksen.

10.980 m2
meer informatie >

Nieuw-Milligen, Gelderland

Een centraal gelegen bosperceel ten westen van Apeldoorn! Het gemengde bos ligt in een extensief deel van natuurgebied De Veluwe. Deze plek geeft de ruimte om te ademen!

4.925 m2
meer informatie >

Hoge Hexel, Wierden, Overijssel

Op het Twentse platteland tussen akkers, velden en bossages ligt dit mooie heuvelachtige loofbos. Jouw natuur, jouw toekomst!

32.132 m2
meer informatie >

Venray, Limburg

Dit typisch Limburgse weiland, gelegen nabij het bosrijke natuurgebied Het Loobeekdal, bevindt zich tussen Venray en de grens met Brabant. Altijd een plek om tot jezelf te komen!

3.283 m2
meer informatie >

Vaassen, Gelderland

Midden in de IJsselvallei ligt dit mooie, vrij gelegen Wul8erbos. Als bos in je natuur zit is dit recent aangeplante bos een kans voor jou!

35.150 m2
meer informatie >

Baarle-Nassau, Brabant

Deze prachtige landelijke natuurparel bevindt zich aan de Schaluinen, in het buitengebied van de internationale gemeente Baarle-Nassau/Baarle-Hertog. Ontdek de waarde van úw natuur.

76.770 m2
meer informatie >

Neede, Gelderland

In het hart van de Achterhoek ligt nabij natuurgebied Noordijkerveld dit weiland met natuurbestemming. Ervaar de pracht van je eigen natuur!

16.810 m2
meer informatie >

't Harde, Gelderland

Een rechthoekig bosperceel op één van de mooiste plekken van Nederland. Het gemengde bos ligt midden in natuurgebied “De Haere”.

1.900 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen