Verkocht

Emst, Epe, Gelderland

Ten westen van Emst (gemeente Epe) nabij kroondomein "Het Loo" ligt dit kleine gemengde bos. Geniet van het landschap tussen deVeluwe en de IJsselvallei. Wordt ongestoord één met de natuur!

3.040 m2
meer informatie >

Sellingen, Groningen

Eindelijk kunnen we weer bospercelen aanbieden in de provincie Groningen. In de zuid-oost hoek van de provincie tussen recreatiegebied De Sellingerbeetse en het hooggelegen natuurgebied Ter Borg liggen deze twee bospercelen met een grote biodiversiteit. Hier ervaar je nog de ruimte. Kom in contact met jezelf en voel dat je leeft!

42.596 m2
meer informatie >

Abcoude, Utrecht

Onder de rook van Amsterdam ligt dit mooie natuurgebied. Een indrukwekkende fietsbrug cirkelt boven de twee grote vijvers. Ontdek de waarde van jouw eigen natuur!

67.963 m2
meer informatie >

Ommel, Brabant

In het Brabantse Land vormen bos- en heidegebieden een prachtige natuurlijke buffer tussen alsmaar uitdijende woon-/werkgebieden. Centraal tussen de stedelijke gebieden ligt dit inspirerende bosperceel. Een unieke kans om eigen natuur te creëeren. Voel weer dat je leeft!

8.580 m2
meer informatie >

Horst aan de Maas, Limburg

Noord-Limburg: de groene buffer tussen natuurgebied De Peel en de Maasvallei, waar de natuur en de boer samen hand in hand voor mooie vergezichten zorgen. Spreek de taal van de natuur!

4.470 m2
meer informatie >

Winterswijk, Gelderland

Uw eigen landgoed in het uiterste oosten van de Achterhoek is nu binnen handbereik! Met trots kunnen we u één van de mooiste plekken van Nederland aanbieden. Ontdek de waarde van jouw eigen natuur!

119.661 m2
meer informatie >

Lochem, Gelderland

Aan de rand van Lochem ligt de achtertuin van het oude hotel De Luchte. We zoeken de perfecte gebruiker om deze landschapstuin in oude glorie te kunnen herstellen en te gebruiken. Omdat ondernemen in jouw natuur zit!

16.440 m2
meer informatie >

Koningslust, Limburg

Het noordwesten van Limburg: de groene overgang tussen De Peel en de Maasvallei, waar je altijd rust vindt en bovendien kunt genieten van de mooie vergezichten. Spreek de taal van de natuur! 

4.480 m2
meer informatie >

Heeze, Brabant

Het zuidoosten van Brabant: groene weides, verrassende vennetjes, grote heidevlaktes en bossen, waar je eindeloos kunt zwerven en genieten van mooie vergezichten. Avontuur zit in je natuur! 

4.520 m2
meer informatie >

Amerongen, Leersum, Utrecht

In het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt dit flinke bosperceel. Lang geleden dat we zo’n mooi perceel in deze recreatieve omgeving konden aanbieden. Omdat je natuurlijk niet buiten beweging en beleving kunt!

21.425 m2
meer informatie >

Assel, Apeldoorn, Gelderland

Dit is een waanzinnig mooie, strategische plek in het centrum van Nederland en de Veluwe. Direct naast de spoorlijn Amersfoort Apeldoorn ligt deze brede strook bos. Eethuis Halte Assel ligt op nog geen kilometer afstand. Ontdek de waarde van jouw bos!

68.440 m2
meer informatie >

Roggel, Heythuysen, Limburg

Het noordelijke deel van Limburg: de kronkelige oude landwegen zorgen ervoor dat u vanzelf de tijd neemt om volop te genieten van de kleurrijke herfst. Ervaar de pracht van je eigen natuur! 

10.200 m2
meer informatie >

Rijssen, Overijssel

De poort naar Twente is tevens de zuidflank van de Sallandse Heuvelrug. Hier ligt een afwisselende bosperceel met een breed pallet van struiken en bomen. Ga terug naar de basis en maak werk van je eigen bos!

5.585 m2
meer informatie >

't Harde, Oldebroek, Gelderland

Eindelijk kunnen we weer bosgrond aanbieden op de Noord-Veluwe. Tussen Zwolle en Harderwijk ligt tussen de A28 en de Bovendwarsweg dit mooie, grote en afwisselende bos. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

53.000 m2
meer informatie >

Kootwijk, Apeldoorn, Gelderland

Tussen de A1-afslag 18 Kootwijk en het dorp Kootwijk ligt dit open bos. Door de bereikbaarheid, ligging en omvang is het bos prima geschikt naar je eigen hand te zetten.
Haal meer uit je eigen bos!

74.365 m2
meer informatie >

Knegsel, Brabant

Het mooie Brabantse Land met haar bos, heide en (herfst)zon, maakt dat je geniet van alle geuren en kleuren om je heen. Ervaar de pracht van je eigen natuur! 

15.770 m2
meer informatie >

Hoenderloo, Gelderland

Dit gevarieerde bosperceel ligt nabij Beekbergen en Hoenderloo midden in het bos tussen 2 bospaden. Het bos kent veel soorten planten en dieren. Bos zit in je natuur! 

8.008 m2
meer informatie >

Lottum, Limburg

Het Noord-Limburgse landschap, hooggelegen zandgronden, gevormd door de Maas en gekneed door mensenhanden. Geniet van deze prachtige streek. Ontdek de waarde van jouw natuur!

3.300 m2
meer informatie >

Ommel, Brabant

In het Brabantse Land vormen bos- en heidegebieden een prachtige natuurlijke buffer tussen alsmaar uitdijende woon- en werkgebieden. Centraal tussen de stedelijke gebieden ligt dit grote bosperceel als een oase van rust. Zeg de bewoonde wereld even vaarwel!

56.670 m2
meer informatie >

Stramproy, Limburg

Het westelijkste deel van Limburg: de kronkelige oude landwegen zorgen ervoor dat u vanzelf de tijd neemt om volop te genieten van het prachtige uitzicht. Wordt ongestoord één met de natuur!

9.910 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden