St-Oedenrode, Brabant

Verkocht
Locatie
Geelders
Oppervlakte
23.790 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A2 en de N618. Het bos, waarin het perceel is gelegen, behoort tot natuurgebied De Geelders. Op een afstand van 200 meter ten noorden van de kruising Boxtelseweg-Gilders ligt in een bocht, aan de rechterkant, het toegangspad tot het bos. Op dit pad is een mogelijkheid om de auto te parkeren.

Het perceel

Vanaf de asfaltweg (Boxtelseweg) ziet u het bosperceel recht voor u. Het wandelpad naar links volgend (parallel aan de sloot) geeft u meteen een goed beeld van de vierkante vorm van het perceel. Rechts van het pad ziet u een populierenbos met varens en bramenstruiken. Links van de sloot staan diverse loofbomen (waaronder eiken). De gemengde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De populieren werden vroeger gebruikt door de lokale klompenindustrie. Er huizen veel vogels op het perceel (waaronder spechten). De goede bereikbaarheid helpt om het perceel op uw eigen manier te gebruiken. De energie van uw inspanning wordt op deze manier omgezet in ontspanning in deze groene omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart