Hoensbroek, Limburg

geen
Locatie
De Koumen
Oppervlakte
30.790 m2
Prijs
€ 89.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel, dat naast Sportpark De Dem en Speeltuin Terveurdt ligt, is gemakkelijk te bereiken via de A2 en de N281 (Heerlen-Noord). Op een afstand van 200 meter ten zuiden van de kruising Demstraat/Akerstraat Noord is de toegang van het park. Ongeveer 400 meter ten westen van diezelfde kruising begint de Koumenweg die naar de andere ingang van het park leidt.

Het perceel

Het slingerende pad, door het boomrijke park, loopt van oost naar zuid en eindigt aan de voet van de Koumerberg bij de schilderachtige Caumerbeek. In het park staan uitsluitend loofbomen waaronder beuken, berken en eiken. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht in ieder seizoen.

Het gebruik

Het perceel is een prachtig bospark waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Als eigenaar kunt u een deel van uw bezit omheinen. De uitstekende bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. Het perceel is ook uitermate geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De energie van uw inspanning wordt zo omgezet in ontspanning in een natuurlijke omgeving. Een duurzame bijdrage aan een groene leefbare stad en een prachtige belegging in uw eigen leefomgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart