Grashoek, Limburg

geen
Locatie
Marisberg
Oppervlakte
57.098 m2
Prijs
€ 64.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N275. Dit prachtige Limburgse bosperceel is onderdeel van het bosgebied Marisberg tussen de dorpen Helenaveen en Grashoek. Op 500 meter ten noorden van de kruising Marisbaan/Ontginningsweg kunt u de auto bij het perceel parkeren. Een grote majestueuze eik markeert de zuidoost- hoek van dit prachtige groenbegroeide perceel.

Het perceel

Het bos kenmerkt zich door mooie, grote eiken-bomen en talrijke berken. De kale vlakte onder de hoogspanningsmast geeft diepte aan het perceel. Rijkbegroeide groene lanen omsluiten het perceel en zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Het gebruik

De begroeiing en de unieke ligging van dit vogelrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust. Een groene belastingvrije investering in deze unieke natuurlijke omgeving.

Monument

Vlakbij het bosperceel staat een monument van de 2de wereldoorlog ter nagedachtenis van de bemanning van een in 1943 neerge- stort Engels vliegtuig.

Afbeeldingen

Op de kaart