Drunen, Brabant

Verkocht
Locatie
Duinrand
Oppervlakte
8.500 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A59, afslag Drunen-West. Net over het Afwateringskanaal, aan de Erfsteeg, kunt u de auto parkeren bij het tennispark (naast bourgondisch restaurant Duinrand). Na ongeveer 300 meter neemt u het pad rechts (na het gele bord “Loonse en Drunense Duinen”). Als u dit spannende kronkelpad volgt ligt na 150-200 meter het perceel aan uw linkerhand.

Het perceel

Het bosperceel ligt op loopafstand van de heide en de zandverstuivingen van het Nationaal Park. Het perceel bestaat vooral uit dikke hoge dennen en pitriet. Dit geeft een mooi natuurlijk aanzicht. Met diverse planten en dieren (vogels en wild) dompelt u zich helemaal onder in de natuur.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt voor de vogelliefhebber en/of de natuurfotograaf. Ook is het erg geschikt voor bushcraft/survival omdat het perceel zo geïsoleerd ligt.

Vanzelfsprekend kunt u uw perceel naar uw eigen hand zetten zodat het optimaal voldoet om te gaan bosbaden. Kortom een prachtige belegging (belastingvrij) in uw eigen groene leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart