Wanssum, Limburg

Verkocht
LocatieBeeteweg
Oppervlakte 6.590 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De bospercelen liggen tussen 3 dorpen aan de Beeteweg. De Beeteweg is het beste te bereiken vanaf de A73, afslag 9, Venray. Daarna volgt u de N270 in oostelijke richting. Bij de rotonde in Wanssum gaat u rechtsaf de Meerloseweg in. Deze weg gaat over in de Helling en Molenend. Hier slaat u linksaf de Bergweg in richting Blitterswijck. Deze weg gaat over in de Beeteweg. De percelen liggen aan de linkerkant.

De percelen

De percelen bestaan uit voornamelijk naaldbomen (dennen). Aan de randen staan eiken en berken. Het terrein is licht geaccentueerd en heeft zelfs een mooie kom. Daardoor voelt het als een beschermende omgeving.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor houtkap, recreaJe en natuurbeleving. Door de open opstand is het perceel prima naar uw hand te zetten. Een open plek, een gezellig hoekje, een paadje, alles wat u wenst!

De prijs

Het grote perceel is 1 ha 37 a 30 ca = 13.730 m2. De vraagprijs is 14.900 euro k.k. Het kleine perceel is 65a 90 ca= 6.590 m2 en de vraagprijs is 7.900 euro k.k. Beide percelen (20.320 m2) zijn te koop voor 21.900 euro k.k. Dit zijn zeer lage prijzen!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen