Sevenum, Limburg

Verkocht
LocatieToverland
Oppervlakte 21.876 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid is bijzonder goed. Het ligt nabij afrit 38 van de E3/A67 en de Middenpeelweg (N560). Het perceel is toegankelijk vanaf de verharde weg via 2 zandpaden aan de beide zijkanten van het perceel.

Het perceel

Op het bosperceel staan afwisselend eiken, sparren en dennen. Er zijn mooie open ruimtes tussen de boomvlakken. Het perceel kent een uitstekende interne ontsluiting.

Het gebruik

Het bosperceel is bijzonder geschikt voor recreanten. Het is een prima plek om een tentje op te slaan. Door de omvang en de lokatie voelt u zich vrij in dit rustige en omvangrijke gebied. Bovendien is bezit van bos vrijgesteld van vermogensbelasting (jaarlijks 1,2 %).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen