Kessel, Limburg

Verkocht
LocatieKesseleikerbroek
Oppervlakte 5.080 m2

Omschrijving

De ligging.

Het bosperceel ligt direct aan de halfverharde Peelweg te Kessel. Deze weg is goed te bereiken vanaf de Rijksweg N273. Ter hoogte van Hei en Kessel-Eik gaat u naar het noordwesten het gebied in. Vanaf de Peelweg is het perceel te betreden via een smalle duiker.

Het perceel

Het natte bos kent een mooie opstand van voornamelijk Hollandse eiken. De slootjes en onderbegroeiing van mos, bosbessen en
varens geven een sprookjesachtig beleving. De overvloedige flora en fauna maakt het geheel ecologisch interessant.

Het gebruik

Het bosperceel is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers. Hier zijn bijzondere planten en dieren te spoJen. Hoe verder je het bospad inloopt, hoe meer je één wordt met de natuur. Hier kom je pas echt volledig tot rust.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen