Horn, Limburg

Verkocht
LocatieBergerweg
Oppervlakte 25.310 m2

Omschrijving

De ligging
De bos- en landbouwpercelen zijn planologisch strategisch gelegen nabij de Maas, de N273 en de (afslag van de) N280. De percelen zijn optimaal bereikbaar vanaf de verharde Bergerweg tegen de bebouwde kom van Horn. Door de plannen om Roermond en de A2 beter met elkaar te verbinden heeft het gebied een beetje speculatiewaarde. Tenslotte zijn de percelen gezamenlijk te rangschikken onder de Natuurschoonwet. Dat geeft extra fiscale voordelen.

Het gebruik
De percelen kennen een mooie afwisseling van weides, akkers en bos. Omdat de percelen een landbouw- en bosbestemming hebben, is het een unieke kans om er een voedselbos van te maken. In voedselbossen wordt landbouw met natuur gecombineerd voor een duurzame voedselproductie. De biodiversiteit, (ecologische) veerkracht en productiviteit (van biomassa) van een voedselbos zijn hoog. Dit is dus uw kans om uw eigen voedselbos te creëren.

De prijs
Beide percelen zijn elk ruim 2,5 ha groot (resp. 25.140 m2 en 25.310 m2). Elk perceel kost 49.900 euro k.k.
Beide percelen samen hebben een vraagprijs van 89.900 euro k.k.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden