Helden, Limburg

Verkocht
LocatieHeldense Bossen
Oppervlakte 5.720 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt verscholen midden in de Heldense Bossen. Tussen Helden en Kessel kunt u waar de Kesselseweg overgaat in de Heldenseweg naast het fietspad in westelijke richting rijden. Het fietspad ligt op de grens van het bos en het landbouwgebied. Vervolgens gaat u door een labyrint van zandpaden telkens rechts (zie kaartje) en staat u recht voor het bosperceel.

Het perceel

Het bos kent een open opstand van dennen met af en toe een eik, berk of prunus. De verdiepte ligging in combinatie met struiken en veel ondergroei zorgt voor veel privacy in een verscholen omgeving.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor natuurliefhebbers die echt helemaal alleen willen zijn en 100% stilte wensen. Daardoor is het ook geschikt voor wildkamperen, survival en bushcraft.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen