Musselkanaal, Groningen

Verkocht
LocatieBraamberg
Oppervlakte 17.905 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel bos/natuur ligt ten oosten van Musselkanaal. Via de Beetserwijk heeft u de beste toegang. U rijdt 1 km in zuidelijke richting langs de brede houtwal totdat u het paradijselijke stukje natuur ziet liggen.

Het perceel

Midden in het perceel ligt een vennetje. Eromheen ligt heide en korstmossen. Aan de randen staan bossages van berken en dennen. Er staan ook enkele jeneverbessen. Aan 3 zijden loopt een bospad.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt voor de natuurliefhebber. Het is een unieke, stille plek met hoge ecologische waarden. Hier kunt u echt genieten van uw eigen natuur! U vindt er rust en ruimte voor bezinning en ontspanning. Kortom: een duurzame investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen