Eibergen, Gelderland

Verkocht
LocatieHoonesweg
Oppervlakte 14.930 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken vanaf de N18: Varsseveld - Enschede. Tegenover de Hoonesweg 2 in Eibergen ligt het perceel bosgrond. Het verharde pad gaat ter hoogte van het bosperceel over in een onverhard pad. Naast het perceel ligt nog een zandpad. Achter het bosperceel ligt een watergang met schouwpad.

Het perceel

Het perceel is een verzameling van vele boomsoorten. Bijna elke boomsoort uit Nederland komt in het bos voor. Het voorste deel is regelmatig onderhouden, het achterste deel is ondoordringbaar verwilderd.

Het gebruik

Het perceel is mooi gelegen in het Achterhoekse landschap. Op het perceel staat een kijkhut en een hoogzit. Het perceel is prima te gebruiken voor dagrecreatie en houtwinning. Bovendien is bezit van bos en/of natuurgrond belastingvrij.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden