Neede, Gelderland

Verkocht
LocatieBenninkdijk
Oppervlakte 19.950 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt ten westen van de provinciale weg N824: Neede-Diepenheim. Aan de Benninkdijk naast het bungalowpark Dennehoek ligt het goed bereikbare bosperceel aan een stevige zandweg.


Het perceel

Het perceel heeft een open opstand van dennen met af en toe een eik of berk. Aan de achterzijde grenst het perceelaan een bloemrijke strook met o.a. zonnebloemen. Hier en daar staan paddenstoelen, bosbessen en varens als onderbegroeiing.

Het gebruik

Het perceel is mooi gelegen in het Achterhoekse landschap. Het perceel is prima te gebruiken voor dagrecreaIe en houtwinning. Bovendien is bezit van bos en/of natuurgrond vrijgesteld van vermogensrendementsheffing.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen