Arriën, Overijssel

Verkocht
LocatieVeldsteeg
Oppervlakte 3.698 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel bosgrond ligt iets ten oosten van Ommen en is te bereiken via de Achteresweg en de Veldsteeg. Het laatste stukje rijdt u over een stevig zandpad.

Het perceel

Het perceel bestaat uit overwegend naaldbomen (dennen). Hier en daar staat de zeldzame jeneverbes, hulst, berk en eik. Het grenst aan eigendom van Staatsbosbeheer. Zij hebben vorig jaar het bos gedund.

Het gebruik

Het perceel is uitermate geschikt voor de rustzoeker. Naast hout is ook groen voor kerst- en bloemstukken te winnen uit het bos. Uiteraard kunt u naar eigen inzicht het bos omvormen met andere boomsoorten.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen