Walik, Brabant

Verkocht
LocatieEikestraat
Oppervlakte 5.980 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel bosgrond is goed te bereiken via de provinciale weg N397. Via de Eikestraat tussen de Rotonde en Walik kunt u via 2 zandpaden het bos bereiken. Dwars door het bos loopt een smal bospad.

Het perceel

Het bosperceel is omringd door andere bossages en maïsvelden. Aan de randen staan stevige eiken. In het midden staan meer dennen. De ondergroei bestaat uit onder andere varens en zelfs bosbessen.

Het gebruik

Het bos is een prima lokaHe voor het winnen van uw eigen haardhout. Ook kunt u bijzondere plekjes creëren met een fantastisch uitzicht over het Brabantse landschap. Geniet van uw eigen plekje in de natuur.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen