Koningsbosch, Limburg

Verkocht
LocatieBos en Broek
Oppervlakte 36.130 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten oosten van Echt richting Koningsbosch. Bij de rotonde begint de straat Bos en Broek. Halverwege ligt het bos tegen een heuvel.

Het perceel

Het perceel heeft een open opstand van naald- (den) en loofhout (eik en berk). Als ondergroei domineren de varens en bramen. Het perceel is aan de voorkant omheind maar een nette inrit/ uitrit naar de verharde weg moet opnieuw gecreëerd worden.

Het gebruik

Het perceel ademt rust en ruimte. Een wereldplek in uw vrije tijd. U kunt er kamperen, mediteren of houthakken. Uw eigen plek, 100% eigendom. Bovendien is natuurbezit waardevast en inflatie ongevoelig. Tenslotte geniet u van diverse belastingvoordelen zoals vrijstelling van overdachtbelasting en vermogensrendementsheffing. Kortom: Echt, een mooie, rustige, flinke plek!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden