Hoog Soeren, Gelderland

Verkocht
LocatieAlverschotenseweg
Oppervlakte 49.456 m2

Omschrijving

De ligging

Ookal ligt het bos midden op de Veluwe, de bereikbaarheid is goed. Zowel vanuit Kootwijk als Hoog Soeren en Assel is het 5 ha grote perceel goed te bereiken. Het ligt direct aan de half-verharde weg met fietspad. Rondom het perceel ligt een zandpad.

De percelen

Het perceel bos is 1 blok van 5 ha (49.456 m2). De afmeOngen zijn ongeveer 300 m x 170 m. De opstand bestaat uit mooie, dikke, stevige beuken en Amerikaanse eiken met een doorsnede van minimaal 1 meter!

Het gebruik

Het bos ligt tussen de eigendommen van Staatsbosbeheer. Het perceel is alOjd bosbouwkundig geëxploiteerd. Een dunning levert al gauw 18.000 euro op! Het bos maakt deel uit van Natura 2000 gebied: de Veluwe.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden