Kootwijk, Gelderland

Verkocht
LocatieDe Driest
Oppervlakte 44.740 m2

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de A1 is het bos goed bereikbaar. Op de splitsing Nieuw-Milligense- weg en Asselseweg gaat u het zandpad De Driest in. Tussen de manege en de uitgestrekte weides rijdt u het bos tegemoet.

De percelen

De 5 kadastrale percelen hebben een gezamenlijke oppervlakte van bijna 4,5 ha. Het bos heeft een gemengde opstand met eiken, berken en dennen. Het bosgebied zelf ligt geïsoleerd tussen het recreatiepark en de manege. Dat geeft bescherming en privacy.

Het gebruik

Het bos is bos en blijft bos, nu en in de toekomst. Door de geïsoleerde ligging kunt u wel lekker uw gang gaan en het perceel naar uw eigen smaak inrichten. Niet alleen voor houtwinning maar ook voor recreatie, rust en bezinning.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden