Kootwijk, Gelderland

Verkocht
LocatieBoveneindseweg
Oppervlakte 25.740 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de A1 zijn de weiden met het bos eromheen goed bereikbaar. De weides zijn netjes afgeschermd met een degelijk hekwerk.

De percelen

De percelen grasland zijn resp. 6.500 en 1.500 m2 groot. Het bos eromheen heeft een oppervlakte van ruim 1,75 ha. Het bos heeft een gemengde opstand met voornamelijk dennen, eiken en berken. In het gebied komen herten en zwijnen voor. De afwisseling van wei en bos maakt het vastgoedobject tot een aantrekkelijk geheel.

Het gebruik

Het bos blijft bos, nu en in de toekomst. Ook al zijn de graslanden bestemd als natuur bestaan ze al vanaf 2006. Het gebied is Europees beschermd als Natura 2000 gebied. Dat biedt enerzijds een garantie op behoud van het natuurgebied de Veluwe. Anderzijds bieden overheden steeds meer ruimte om tot nieuwe groene verdienmodellen te komen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen