Hellendoorn, Overijssel

Verkocht
LocatieLuttenbergseweg
Oppervlakte 5.392 m2

Omschrijving


De ligging

Het bosperceel ligt ten noorden van de N35: Zwolle- Almelo en ten zuiden van de Luttenbergseweg. Tegenover het avonturenpark of via de Tunnelweg kunt u de percelen bosgrond bereiken.

Het perceel

Beide percelen hebben een opstand van dennen en jeneverbes. De natuurlijke verjonging bestaat uit prunus, berken en eiken. Beide percelen grenzen aan de westzijde aan een bosperceel dat omheind is met prikkeldraad.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor de houthakkers, dagrecreanten of natuurliefhebbers. Ongestoord genieten van uw eigen stukje bos, wie wil dat niet?

De prijs

Het percelen zijn elk ruim 0,25 ha (2.612 en 2.780 m2). De prijs voor elk perceel is € 4.900,- k.k. Samen zijn de percelen te koop voor € 8.900,-. Een nette prijs voor mooie percelen!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden