Venray, Limburg

Verkocht
LocatieDaland
Oppervlakte 5.903 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging.

Het bosperceel ligt tussen de A73 en de Midden Peelweg (N277). Ten noorden Merselo en ten zuiden van de Beekweg ligt een leuk bosperceel aan het grillige Daland. Het perceel bosgrond is bereikbaar aan 2 van de 3 zijden.

Het perceel

Het bos kent een mooie, bonte opstand met voornamelijk eiken en dennen. Verder zijn er berken, lijsterbessen en bramen. Vanuit het perceel is er perfect uitzicht op de omliggende landerijen.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor de houthakkers, dagrecreanten of natuurliefhebbers. Uw eigen plukbos, kampeerplek of vogeluitkijkhut... het kan hier allemaal!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen