Borkel en Schaft, Brabant

Verkocht
LocatieLuikerweg
Oppervlakte 10.500 m2

Omschrijving

De ligging

Het is even goed opletten. Vanaf de Luikerweg zijn de bospercelen het snelste te bereiken. Meer comfortabel is de route via camping de Kapel. Over dicht begroeide bospaden zijn de percelen aan 3 zijden op verschillende manieren te bereiken.

De percelen

De percelen liggen tussen zandwegen en een hekwerk van het naastgelegen perceel. Aan de voorzijde staan voornamelijk dennen met wat eiken en prunus, aan de achterzijde staan indrukwekkende Douglas sparren.

Het gebruik

Het bos is mooie plek voor (dag)recreaLe. Door de relaLef afgelegen ligging zijn primitieve blokhutjes in de omgeving te zien. Alhoewel bebouwing worden primitieve bouwwerken kennelijk toch gedoogd. Los daarvan is het terrein naar eigen smaak in te richten zodat het uw eigen grondje wordt om tot rust te komen in de natuur.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden