Luyksgestel

Verkocht
LocatieReiderakkers
Oppervlakte 625 m2

Omschrijving

De ligging

Het is goed te bereiken vanaf de snelweg A67 en de provinciale weg N397. Tussen Rijt en Weebosch gaat u van de verharde weg af tegenover het woonwagenkamp midden in het bos.

Het perceel

Het perceel ligt aan 3 berijdbare zandpaden. Vanaf de kopse kant heeft u fantasIsch uitzicht over het Brabantse landschap. De opstand is voornamelijk dennen, berken en eiken. De onderbegroeiing bestaat uit varens en zelfs bosbessen.

Het gebruik

Het bos ademt een serene rust uit. Hier hoort u niets behalve de vogels en andere natuurlijke geluiden. Door de bescheiden omvang is het bos prima te gebruiken voor het winnen van brandhout. Daarnaast is het een prima plek om te genieten van de natuur en de stilte.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden