Hoenderloo, Gelderland

Verkocht
LocatieKrim
Oppervlakte 4.425 m2

Omschrijving

Het perceel

Het perceel heeft een gemengde opstand van loof- en naaldbomen. Het perceel is dicht begroeid en bevindt zich dicht bij enkele bungalowparken. Het perceel is perfect geschikt voor rustzoeker, natuurliefhebber en dagrecreant.

De ligging

De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de A1 en de A50 is het perceel snel bereikbaar via de Woeste Hoefweg. Het perceel is via een zandweg dat gedeeld wordt met Staatsbosbeheer direct bereikbaar.

De toekomst

Enerzijds is het bos beschermd binnen de ecologische hoofdstructuur (EHS). Anderzijds bevinden zich in de omgeving veel vakantieparken met uitbreidingsplannen. Camping de Pampel bijvoorbeeld is recent uitgebouwd met een aantal recreatiewoningen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden