Westerhoven, Brabant

Verkocht
LocatieBraambosch
Oppervlakte 1.640 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het is makkelijk te bereiken via de provinciale weg N397. Zowel via Valkenswaard als via Eersel is het perceel goed te benaderen per auto en fiets via het gehucht Braambosch.

Het perceel

Het perceel ligt ingeklemd tussen 2 landbouwpercelen. Dat geeft vooral aan de achterkant een spectaculair uitzicht omdat het bosperceel ± 2 meter hoger dan de omgeving ligt. Het perceel bestaat uit dennen en eiken.

Het gebruik

Het bos is mooie plek voor een (vogel) observatiehut. De ruime omgeving ademt rust en ontspanning. Tenslotte staan er genoeg geschikte bomen voor het winnen van uw eigen haardhout. Kortom een multifunctioneel bosje!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen