Hilvarenbeek Brabant

Verkocht
LocatieBeekse Bergen
Oppervlakte 52.962 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten zuiden van Tilburg nabij de provinciale weg richting Hilvarenbeek. Ter hoogte van Biest-Houtakker en het gehucht Westerwijk ligt dit grote bosperceel tussen recreatiewoningen, akkers en bossages. De straten Westrik en Schaapstraat liggen tegen het perceel aan.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk Hollandse eiken en dennen. Het bos is netjes onderhouden en daardoor prima toegankelijk.

Het gebruik

Het perceel is groter dan 5 ha waardoor het te rangschikken is onder de natuurschoonwet. Dit geeft extra belastingvoordelen (geen OZB, geen erfbelasting, etc.) naast de reguliere belastingvoordelen. Een perfecte groene investering in uw eigen leefomgeving! Het bos is sowieso perfect voor houtkap en recreatie. Kamperen in uw eigen bos is toegestaan.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen