Neerkant, Brabant

Verkocht
LocatieSteenstraat
Oppervlakte 12.000 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het is gemakkelijk te bereiken via A67/E3. Vanaf afslag 37, (Liessel, Neerkant) is het enkele kilometers naar het zuiden richIng Neerkant. Direct aan de Steenstraat ziet u het niemandslandje liggen tussen 2 bospercelen.

Het perceel

Het perceel ligt direct aan de openbare weg. Er lopen 2 brede sloten in de lengterichIng van het perceel. Achterin ligt een vijver en een betonnen bouwwerk. Het perceel is vroeger gebruikt als grindwinning. Tussen het water staat een opstand van bomen en struiken, zoals berken, wilgen en hazelaar. Uit een milieukundig bodemonderzoek blijkt dat de grond niet verontreinigd is.

Het gebruik

Het bos heeft een landbouwbestemming. Het is dus prima te gebruiken als volkstuin of plukbos. Door de afgelegen ligging biedt het tevens mogelijkheden voor (dag)recreaIe zoals paintball.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen