Budel Dorplein, Brabant

Verkocht
LocatieSt Josephstraat
Oppervlakte 14.207 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos is snel te bereiken via de A2, afslag 37, Budel-Airport. Ook ligt Dorplein dicht bij de A564: de provinciale weg naast het kanaal van Weert naar België. Het bos ligt aan de Sint- Josephstraat dat een beschermde dorpsgezicht status heeft.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van grootse bomen (beuk, douglas en eik). Het is rondom goed bereikbaar via een verharde weg.

De toekomst

Het perceel is eigendom geweest van 2 projectontwikkelaars die tot integrale planontwikkeling wilden komen. De plannen zijn in de ijskast gezet maar hebben wellicht meer ontwikkelingsperspec<ef op de langere termijn door de ontwikkeling van het Duurzaam Industriepark Cranendonck.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden