Bergeijk, Brabant

Verkocht
LocatieEndakkers
Oppervlakte 7.230 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bos is snel te bereiken via de provinciale weg N613 tussen de A2 en de A67. Tussen het centrum van Bergeijk en Eersel gaat u het bos vanaf de Eerselsedijk de Fazantlaan in. Via bospaden zoals aangegeven in de omgevingskaart bereikt u lastig per auto het mooie bos.

Het perceel

Het perceel heeft een gevarieerde opstand met dennen en Hollandse en Amerikaanse eiken. Het perceel is ontsloten met een breed, centraal bospad.

Het gebruik

Het perceel ligt op een mooie afstand van de stadsregio Eindhoven. Een prima plek om ontspannen bezig te zijn. Met een beetje inspanning is het perceel prima naar uw eigen hand te zetten.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen