Heythuysen, Limburg

Verkocht
LocatieAan de Kreppel
Oppervlakte 4.510 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten westen van Heythuysen, parallel aan de Leveroyseweg. Naast de Bosscherkampweg 16 ziet op 50 meter afstand het eikenbos liggen. Het bos is van 2 zijden goed te bereiken.

Het perceel

Het smalle perceel heeft een opstand van stevige Hollandse eiken. Ook zijn er open stukken om een tent of picknicktafel neer te zetten.

Het gebruik

Het bosperceel is perfect geschikt voor houtkap. Het is goed bereikbaar en de winning van 1 boom is genoeg voor 1 seizoen haardhout voor 1 huishouden. Bovendien is de plek een plaatje. U heeft fantastisch uitzicht over de Limburgse landerijen. Kortom: een prima plek om te zijn.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen