Ossendrecht, Brabant

Verkocht
LocatieBrabantse Wal
Oppervlakte 13.691 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten zuiden van Ossendrecht. Tussen de landerijen en de heidevelden liggen deze 3 bospercelen verscholen op enkele meters van het het hek van de politieschool. Via Het Geleg is het bos prima te bereiken met de auto.

Het perceel

De 3 percelen zijn rechthoekig. De percelen zijn netjes onderhouden en bestaan uit naaldbomen met gras met hier en daar een rododendron struik. Het van oorsprong stuifduinen gebied ligt tussen de eigendommen van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Het gebruik

Het is een perfecte plek om te zijn. Lekker weg en genieten van uw eigen bos. Geen stress, geen herrie, geen stank. Houthakken, picknicken, kamperen, het kan er allemaal!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen