Budel Dorpplein

Verkocht
LocatieStevenslaan
Oppervlakte 4.758 m2

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel is gelegen in een niemandsland. Alhoewel het perceel bosgrond afgelegen ligt, is het toch snel te bereiken via de A2, afslag 37, Budel-Airport.

Het perceel
Het perceel heeft een grote afwisseling aan bomen. Naast grote loofbomen als eiken, beuken en berken staan er ook naaldbomen (dennen en lariksen).

De toekomst
De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Wel zijn er lange termijn plannen om tussen Budel en het bos een weg aan te leggen om de Belgische bedrijventerreinen beter te laten aansluiten op de A2.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen