Ruinen, Drenthe

Verkocht
LocatieHees
Oppervlakte 5.171 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Paralel aan de A28 ligt de provinciale weg N375: Meppel- Pesse. Tussen de rotondes van de Schapenstreek en de Echtenseweg ligt de Hees. Tussen nummer 5 en 7 ligt een zandpad naar het bosperceel.

Het perceel

Het bos heeft een mooie opstand van voornamelijk berken. Ook staan er eiken en struiken hulst. Het is goed bereikbaar en goed onderhouden. Door het vrije uitzicht is het een aangename plek om te verblijven.

Het gebruik

Het perceel is uiterst geschikt voor de winning van haardhout. Door de vrije ligging is het werkelijk fantastisch bezig te zijn in uw eigen bos. Daarnaast geniet u jaarlijks van een vrijstelling op uw vermogensbelasting.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen