Veldhoven, Brabant

Verkocht
Locatiede Run
Oppervlakte 11.405 m2

Omschrijving

De ligging

Achter vakantiedorp de Buitenjan rijdt u de Gagelgoorsedijk in. Daar kunt u een zandweg inrijden richting de Dommel tot het begin van een voetpad (zie 2e kaartje). Na ±100 meter nadert u het perceel. U waant zich in een paradijs met uitzicht over de Run (op het zuiden).

Het perceel

Het perceel is onderdeel van een groen lint ten zuiden van Eindhoven. Het perceel is verdeeld in natte en droge delen. Op de droge delen staan grote eiken, beuken en zelfs rododendrons. Op de natte delen staan varens en lisdodde. Dwars door het perceel loopt een stroompje. Bovendien zijn er tientallen nestkastjes, een afsluitbare poort en een vogeluitkijkpunt, de zgn. Loek-out, voor de echte vogelliefhebber!

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel zijn beperkt. Het gebied valt binnen de ecologische hoofdstructuur (EHS) en is daarmee beschermd. Een groen paradijs om te vissen, te ontspannen en te bezinnen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen