Kessel, Limburg

Verkocht
LocatieBosakkerweg
Oppervlakte 8.002 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt tussen Kessel en Baarlo aan de Bosakkerweg. In de slingerbocht is een bospad naar het perceel. Aan de achterkant kijkt u uit over de weilanden van het Maasdal. De veerpunt naar Steyl is in de buurt.

Het perceel

Het perceel bestaat uit een brede variatie naald- (den, spar) en loofbomen (eiken, kastanjes). Hier en daar zijn open plekken met gras en bramen. Het terrein is licht geaccentueerd. Op veel plekken zijn schuilplaatsen van herten te vinden.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor houtkap, recreatie en natuurbeleving. Een prima plek om te bezinnen of een lekkere lokatie om met de natuur bezig te zijn. U kunt uw eigen hout winnen, uw eigen bosvruchten kweken of uw eigen ecologisch paradijs ontwikkelen. Grond gaat niet stuk of failliet. Bovendien draagt u persoonlijk bij aan CO2-opslag!

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen