Belfeld, Limburg

Verkocht
LocatieKrekelbergsheide
Oppervlakte 5.045 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt tussen de A73 en de Rijksweg Zuid. Vanaf afrit 17, Belfeld is het perceel het snelste te bereiken. Het bos ligt verscholen aan een zandweg tussen de Patersweg en de Bolenbergweg.

Het perceel

Het bos maakt deel uit van de oude landgoederen de Krekelberg en de Bolenberg. Het gebied kent veel kwekerijen door de vruchtbare bodem. De rijke opstand bestaat uit stevige eiken, berken en dennen.

Het gebruik

Het perceel is geschikt voor het winnen van uw eigen haardhout. Natuurlijk is uw eigen plek ook uitstekend in te richten voor outdoor, dagrecreatie of natuurbeleving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen