Haaksbergen, Overijssel

Verkocht
LocatieBroekheurnerweg
Oppervlakte 11.100 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken. Vanaf de A35, afslag Enschede richting zuid. Nog voor Buurse gaat u de Hegeveldweg in richting Duitsland. U gaat het bospad in direct links na het bos en de watergang. Dit zandpad volgt u in noordelijke richting. Daar ziet u uw toekomstig bosbezit liggen.

Het perceel

Het perceel is recent omgezet van cultuurgrond naar natuurgrond. De inrichting is prima naar uw eigen hand te zetten. De jonge loofbomen liggen netjes achter een sloot. Via een duiker en een hek is het perceel bereikbaar en afsluitbaar.

Het gebruik

Het perceel ligt achteraf en heeft de bestemming natuur. Aanleg van een schuilgelegenheid of kijkhut behoort tot de mogelijkheden. Agrarisch medegebruik in de vorm van beweiding is zelfs toegestaan. Het perceel is prima in te richten voor dagrecreatie. Bovendien is bezit van bos en/of natuurgrond belastingvrij.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen