Dalfsen, Overijssel

Verkocht
LocatieSchaapskooiweg
Oppervlakte 10.000 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten zuiden van Dalfsen nabij buurtschap Vennenberg. Het ligt direct aan de Schaapskooiweg tussen de N757 en N348. Er loopt een breed zandpad midden over het perceel.

Het perceel

Het perceel bestaat voor 8.900 m2 uit gemengd bos. De opstand bestaat uit dennen, eiken en berken. Daarnaast bestaat het perceel voor 1.100 m2 uit bouwland. Dit deel is recent landmeetkundig gereconstrueerd.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor houtkap, recreatie en natuurbeleving. Het gedeelte bouwland is geschikt voor uw eigen (flinke) moestuin! Kortom: een mooie plek om uw eigen groene hobby te ontwikkelen.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen