Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieArnhemseweg
Oppervlakte 5.760 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het perceel

Het perceel is mooi gesitueerd aan de provinciale weg (N778) tussen de A50 en de Beekbergen. Het perceel bestaat uit voornamelijk dennen met enkele loofbomen.

De ligging

De bereikbaarheid is goed. Vanaf de A50 en de provinciale weg dient u het pad richting Zonnegloren in te slaan. Linksaf zuidwaarts treft u een houten toegangspoort aan(zie topografische kaart). Deze toegangspoort is open. Daarna komt u in een mooi en rustig bosgebied.

De toekomst en het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Wellicht worden in de toekomst meer kleinschalige recreatieve mogelijkheden ontwikkeld (bijvoorbeeld wandel- en fietspaden). Het is dus perfect voor de natuurliefhebber!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen