Eijsden, Limburg

Nieuw
LocatieSint Jozefstraat (Oost-Maarland)
Oppervlakte 9.484 m2
Prijs € 36.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het perceel is uitstekend te bereiken via de A2, afslag 57. Meteen aan het eind van de afrit ga je naar links de Sint Jozefstraat in. U kunt de auto aan de rand van de weg parkeren. Het perceel heeft aan de zuidkant een eigen toegang.

Het perceel/hoogstamboomgaard

Dit natuur-/bosperceel is sinds de jaren ’70 ingericht als hoogstamboomgaard, met thans zo’n 35 kersenbomen. De ondergroei bestaat uit grazige vegetatie. Deze boomgaard, en andere nabijgelegen boomgaarden, hebben een directe relatie met het dorp Oost-Maarland. Diverse gemeentes (waaronder Eijsden) vinden het erg belangrijk dat de hoogstamboomgaarden behouden blijven voor volgende generaties. 

Het gebruik

Laat u bekoren door uw eigen fruitbomen, geniet van de bloesem- tot en met de kersenoogst. De grazige vegetatie onder en tussen de bomen bestaat uit diverse kruiden en grassen. Zij maken de boomgaard tot uw eigen vorm van natuurbeheer. Een flinke beukenhaag die het perceel omringt zorgt voor een aangenaam klimaat op het perceel. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en daarnaast ook nog vrijgesteld van vermogensbelasting.

Maak werk van je eigen bos!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden