Sellingen, Groningen

Recent verkocht
LocatieBoertangerweg
Oppervlakte 42.596 m2

Omschrijving

De ligging

De bospercelen liggen in het gehucht Borgertange tussen Sellingen en Musselkanaal. De naam wijst op een zandrug (=tange) in het hoogveen. De Beetserweg ligt aan de voorzijde van het kleine perceel. De Borgertangerweg is een doodlopende straat die zowel grenst aan het kleine als het grote perceel. De omgeving wordt gekenmerkt door historische boerderijen en mooie vergezichten.

De percelen

Door beide percelen loopt een wandelpad in de lengterichting. Het kleine perceel heeft een weilandje van ± 2.000 m2 dat ontstaan is door het verlanding een laagte. De percelen worden gedomineerd door Douglas sparren. Daarnaast staan er eiken, sparren, berken en lijsterbessen. De ondergroei bestaat hier en daar uit een zee van varens. Hier hoor je nog de echte stilte…

Het gebruik

De percelen zijn bruikbaar voor liefhebbers van outdoor activiteiten, ecologie en Shinrin-yoku. Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie ongevoelig en is het vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing (box 3). 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden