Ommel, Brabant

Recent verkocht
LocatieDiesdonkerweg
Oppervlakte 8.580 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is zeer gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N279. De Beekstraat en de Diesdonkerweg leiden u naar uw bestemming in buurtschap Achterste Diesdonk te Ommel. Het perceel behoort tot Natuurgebied De Oostappensche Heide (groot 120 hectare), vlakbij Vakantiepark Prinsenmeer.

Het perceel

Dit kansrijke bosperceel heeft een opstand van flinke fijnsparren en enkele eiken. De jonge fijnsparren op het perceel zijn aangetast door de letterzetter. Het perceel zal u zeker inspireren om het bos naar uw hand te zetten.

Het gebruik

De verspreide begroeiing van dit bos zorgt ervoor dat dit perceel uitermate geschikt is voor de bouw van een bos naar uw eigen voorkeur, maar zeker ook voor uw persoonlijke natuurbeleving. Laat u motiveren door uw bos en zorg door inspanning zelf voor uw ontspanning. Bos-/natuurgrond is waardevast en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting.

Maak werk van je eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden