Horst aan de Maas, Limburg

Verkocht
LocatieMeteriksebaan
Oppervlakte 4.470 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is uitstekend te bereiken via de A67 en de N277. Een halfverharde bosweg brengt u van de Meteriksebaan naar de parkeerplaats van de Schadijkse Bossen. Het perceel ligt geklemd tussen twee uitgestrekte agrarische percelen.

Het perceel

Twee rijen eiken geven de noord- en de zuidgrens aan van dit bosperceel. Een variatie van loof– en naaldbomen vult het perceel verder aan. Vanuit het bos heb je een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap. Een mooie mix tussen bos en weilanden.

Het gebruik

De bomenopstand en de perfecte ligging van dit bijzondere bos zorgen ervoor dat dit perceel zeer geschikt is voor houtwinning en het spotten van vogels en reeën. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg daardoor zelf voor uw ontspanning en rust. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en daarnaast ook nog vrijgesteld van vermogensbelasting.

Maak werk van je eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden