Winterswijk, Gelderland

Verkocht
LocatieBurloseweg
Oppervlakte 119.661 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt ten zuidoosten van Winterswijk nabij Kotten tegen de Duitse grens. Aan het eind van de Burloseweg ter hoogte van nr. 50 gaat u rechtsaf. Via een eigen oprijlaan passeert u de voormalige Westfaalsche spoorlijn Winterwijk-Ruhrgebied. Naast het Nonneven ligt dit wonderschone paradijs.

Het perceel en het gebruik

Het perceel ligt geïsoleerd aan een doodlopend bospad. Tussen de graslanden en het bos ligt de historische Sikkings landweer, een wal die oorspronkelijk begroeid was met mei- en sleedoorn om een ondoordringbare barrière te vormen. Het huidige bos bestaat uit eiken, beuken, berken, dennen en lariksen. Het landbouwperceel dient een open karakter te houden. Water is beschikbaar. Pluk de vruchten van uw eigen bos!

De omvang

Het totale landgoed bestaat uit ± 12 ha= 119.661 m2. Het totale bezit bestaat uit drie onderdelen:
- Een landbouwperceel van ongeveer 3,3 ha,
- Een bosperceel van ongeveer 8,4 ha,
- Een eigen oprijlaan van ongeveer 250 meter. 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden