Lochem, Gelderland

Recent verkocht
LocatiePaasberg
Oppervlakte 16.440 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt aan de voet van de Paaschberg net buiten de bebouwde kom. Het is een recreatief uitloopgebied met allerlei voorzieningen in de buurt, zoals hotels, een zwembad en een openluchttheater. Het is te bereiken via de zuidelijke rondweg, de Zutphenseweg. Bij de rotonde rijdt u de Hessenweg in. Op de kruising met de Tusselersveenweg begint de oprijlaan naar de paradijselijke plek.

Het perceel en het gebruik

Het perceel ligt tussen de oprijlaan en een uitvaartcentrum. De oude tuin van het landgoed ligt verscholen als een schone slaapster achter een haag van bomen en struiken. Dikke eiken en beuken rond een waterpartij ademen de sfeer uit van een rijk verleden. Wij zijn op zoek naar de ideale gebruiker om samen deze tuin in oude glorie te herstellen. Deze cultuurhistorische parel verdient het om gebruikt te worden voor een groter publiek! 
Denk mee en haal meer uit dit bos!

De prijs

De oude tuin van het landgoed is ruim 1,6 ha groot= 16.440 m2. Afhankelijk van uw plannen maken we nadere afspraken over onder andere huur/pacht, onderhoud en aankoopmogelijkheden. Wie durft?

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden