Putte, Brabant

Verkocht
LocatieStabroek (B)
Oppervlakte 22.335 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid is bijzonder goed. De bospercelen liggen nog geen kilometer van afslag 12, Berendrecht van de snelweg A12 Antwerpen - Bergen op Zoom. De percelen zijn goed bereikbaar via een onverharde weg die 3 van 4 zijden van de percelen ontsluiten. Achter de percelen bevindt zich het enorm uitgestrekte bosgebied De Brabantse Wal. Kortom een perfecte ligging!

Het perceel

De bospercelen bestaan uit naaldhout. Hier en daar zijn er plukjes jong loofhout (eiken en berken). De percelen zijn licht glooiend zodat er tal van spannende plekken zijn (te creëren).

Het gebruik

De percelen zijn bestemd voor extensieve dagrecreatie. Reguliere houtkap ten behoeve van onderhoud is toegestaan (± jaarlijks 10%). Bovendien is bezit van bos vrijgesteld van vermogensbelasting (jaarlijks 1,2 %).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen