Koningslust, Limburg

Verkocht
LocatieHelden
Oppervlakte 4.480 m2

Omschrijving

 

De ligging 

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N277. Een verharde asfaltweg, genaamd Zandstraat, leidt u naar dit eikenbos. Het perceel ligt geklemd tussen deze straat en de Midden Peelweg, aan de rand van het kerkdorp Koningslust. 

Het perceel 

De lange rijen eiken geven dit bosperceel haar kenmerkende aanzicht, en worden aangevuld met een variatie aan andere loofbomen. Het eerste en het laatste deel van het perceel zijn vlak, het middenstuk wordt gevormd door een strook rabatten/ribben. Kortom een fijne boszetel, van waaruit u het landschap om u heen kunt ontdekken en bewonderen. 

Het gebruik

De begroeiing en de bijzondere ligging van dit bos zorgen ervoor dat dit perceel zeer geschikt is voor houtwinning, maar bovendien ook voor uw persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw ontspanning en rust. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en daarnaast ook nog vrijgesteld van vermogensbelasting.

Maak werk van je eigen bos! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden