Lepelstraat, Bergen op Zoom, Brabant

Actie
LocatieBrabantse Wal
Oppervlakte 57.665 m2
Prijs Nu: € 199.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het gebied ligt aan de voet van de Brabantse Wal. Het is een steilrand die zorgt voor een flink hoogteverschil in het landschap. Het gebied is makkelijk te bereiken vanaf de A4, afslag 26 over de N286 richting Zeeland. Het gebied ligt in de driehoek de Polderweg, de Heenweg en de Jan Bodeweg te Lepelstraat. Vanaf de verharde weg is het gebied via 4 poorten te bereiken, niet alleen te voet maar ook met uw eigen auto.

Het landgoed

Het landgoed is ongeveer 10 jaar geleden aangelegd in combinatie met het naastgelegen verzorgingshuis. De afwisseling van graslanden, bossages en waterpartijen maken het gebied tot een groen pareltje. Rondom het landgoed zijn hoogwaardige hekken en poorten geplaatst hetgeen het houden van grootvee mogelijk maakt. Het gebied is gerangschikt onder de Natuurschoonwet (NSW) sinds 2010. Daarmee is het landgoed vrijgesteld van vele belastingen in ruil voor publieke openstelling.

Het gebruik

Het landgoed heeft de bestemming bos/natuur. Er zijn geen bouwmogelijkheden. Het landbouwperceel in het zuiden valt buiten het landgoed en is separaat te koop. Dit is de plek om te genieten, te kamperen en te werken als grootgrondbezitter in de natuur. Jouw toekomst, jouw natuur!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden